Zuki de Zebra

De peuterspeelscholen van Stichting Netwerk bieden de beste voorbereiding op de basisschool. Peuters oefenen spelenderwijs hun sociale vaardigheden, woordenschat, tellen en ruimtelijk inzicht. Ook vriendjes maken hoort hierbij. En met Zuki de Zebra wil elk kind wel vrienden worden!

Veilig oversteken

Stichting Netwerk kruipt met deze nieuwe mascotte in de fantasierijke wereld van haar peuters. Hij beleeft bijzondere avonturen, die kinderen aanspreken en hun spel en fantasie bevorderen. Zuki en de betrokken leidsters leren de peuters hoe ze via het zebrapad veilig de oversteek kunnen maken naar de basisschool. Als straks die spannende nieuwe fase aanbreekt, hebben de kinderen deze vaardigheid alvast onder de knie. Maar bovenal is de mascotte leuk, lief en herkenbaar.

Voorbeeld voor peuters

Stichting Netwerk heeft gekozen voor Zuki de Zebra, omdat het een lief en sociaal dier is. Hij leeft in groepen en heeft sterke zintuigen. Juist hieraan wordt veel aandacht gegeven op de peuterspeelschool. Dat maakt de knuffelmascotte een ideaal voorbeeld voor de jonge peuters.

Liedjes

Op ons YouTube-kanaal vind je meerdere liedjes van Zuki. Hieronder het welkomstlied:
Liedje Hoi lieve Zuki....

 

Wil je een keer bij ons komen kijken?

Maak vrijblijvend een afspraak op één van onze 14 locaties. Wij nemen contact op om een afspraak in te plannen.